Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; Browser has a deprecated constructor in /home3/babynaro/public_html/system/journal2/lib/Browser.php on line 37
Livrarea produselor

Livrarea produselor

TRANSPORT SI LIVRARE

 

Pentru comenzi cu valoarea de minim de 500 RON (inclusiv TVA) livrarea se va face gratuit in Bucuresti, de catre curierii Urgent Curier. La comenzile cu valoare mai mica de 500 RON (inclusiv TVA) se percepe o taxa de livrare de 15 RON, care este inclusa in factura Dumneavoastra.

 

Ridicarea produselor de la sediu nu se poate considera comert la distanta, respectiv nu puteti beneficia de dreptul de denuntare de 10 zile. Va rugam sa verificati produsele la ridicarea lor in prezenta personalului nostru, fiind obligatia Dumneavoastra sa nu semnati pentru primire pana la verificarea corespunzatoare a produselor.

 

Livrarea in provincie se efectueaza prin firma de curierat rapid, Urgent Curier. Pentru comenzi cu valoarea de minim de 500 RON (inclusiv TVA) livrarea se va face gratuit in toate localitatile din reteaua Urgent Curier (www.urgentonline.ro/pdfretea.aspx ). La comenzile cu valoare mai mica de 500 RON (inclusiv TVA) se percepe o taxa de livrare de 20 RON, care este inclusa in factura Dumneavoastra.

Babyna isi asuma raspunderea ca, odata confirmata (si dupa caz, incasata contravaloarea sa), comanda Dvs. va fi expediata in termenele specificate mai sus, dar nu isi asuma raspunderea pentru eventualele intarzieri cauzate de firmele de curierat rapid cu care colaboram. Daca nu primiti comenzile la timp, va recomandam sa ne solicitati numarul de AWB al expeditiei si telefoanele curierului rapid, pentru a lua legatura cu acesta si a solutiona intarzierea.

 

Detalii IN CAT TIMP SE LIVREAZA PRODUSELE

 

Livrarile in Bucuresti se fac in maxim 24 de ore lucratoare, iar pentru provincie in maxim 72 de ore lucratoare de la data la care comanda a fost confirmata de catre consultantii de vanzari Babyna si de Dumneavoastra si, in cazul comenzilor cu plata prin ordin de plata sau online, tranzactia a fost confirmata de banca sau de procesatorul de carduri.

 

Babyna isi asuma raspunderea ca, odata confirmata (si dupa caz, incasata contravaloarea sa), comanda Dumneavoastra va fi expediata in termenele specificate mai sus, dar nu isi asuma raspunderea pentru eventualele intarzieri cauzate de firmele de curierat rapid cu care colaboram. Daca nu primiti comenzile la timp, va recomandam sa ne solicitati numarul de AWB al expeditiei si telefoanele curierului rapid, pentru a lua legatura cu acesta si a solutiona intarzierea.

 

Babyna livreaza in afara Bucurestiului prin intermediul unor colaboratori externi, firme de curierat rapid.

Din cauza problemelor interne de organizare si logistica ale acestor firme, termenele de livrare anuntate de catre noi (24-48 de ore din momentul expedierii) nu sunt sigure si acestea se pot modifica fara instiintare prealabila. Mai mult, este datoria noastra sa va anuntam ca orice termen de livrare sau promisiune oferita direct Dumneavoastra de catre reprezentantii firmelor de curierat rapid este relativ si trebuie considerat ca atare, Babyna nu isi asuma nici o raspundere pentru aceste promisiuni. Ne cerem scuze in fata tuturor clientilor nostri fata de care nu ne-am putut tine 100% promisiunile, din motive ce nu tin de organizarea companiei noastre ci de modul in care firmele de curierat rapid inteleg sa isi faca datoria fata de clienti.

 

Pentru a afla informatii despre livrarea unui colet prin curier rapid va rugam verificati daca ati primit de la noi prin e-mail numarul de AWB si data acestuia. Daca acestea au fost trimise inseamna ca livrarea a plecat de la noi si orice informatii se pot obtine numai de la firma de curierat rapid, la numarele de telefon pe care le gasititi in e-mail-ul primit de la noi, alaturi de numarul si data AWB-ului. Numarul de AWB mai poate fi gasit si in contul Dumneavoastra de client, la sectiunea istoric comenzi, mai precis la comanda pe care o asteptati.